BIM-DOK


De BiM-werkwijze is inmiddels een begrip in Nederland en België in de begeleiding en het speciaal onderwijs aan kinderen en volwassenen met ernstige beperkingen. Het BiM-dok is samengesteld uit een select groepje vakmensen die zowel de BiM-basiscursus, de BiM-vervolgcursus en het traject 'train-de-trainer' of 'BiM-coach' gevolgd hebben gevolgd hebben en met een brede praktijk ervaring.

In het BiM-dok denken we na over het behouden en verbeteren van de kwaliteit van de BiM-werkwijze in de praktijk en verdere professionalisering en innovatie in de digitale wereld.


Patrick Meuldijk

Patrick Meuldijk

Grondlegger van de BiM-werkwijze en BiM-trainer en vakdocent muziek
Ellen Jansen

Ellen Jansen

BiM-trainer en muziektherapeut bij De Twentse Zorgcentra met een eigen praktijk
Yolanda Hulscher

Yolanda Hulscher

BiM-trainer en muziekagoog bij Esdégé Reigersdaal en gastdocent opleiding Muziekagogie.
Momenteel afwezig.
Sjoukje Scheltema

Sjoukje Scheltema

BiM-trainer en muziekpedagoog bij Talant
Rylana van der Kruijs

Rylana van der Kruijs

BiM-coach en Creatieve coaching voor mensen met een beperking gericht op de inzet van alle zintuigen, muziekbeleving, zelfstandigheid en communicatie
Babette Meuldijk

Babette Meuldijk

Jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer en ondersteunt BiM achter de schermen op het gebied van organisatie, administratie en webshop.
Floor Nusselein

Floor Nusselein

BiM-trainer en eigenaar van 'Floorio Muziekbeleving' een praktijk voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke en meervoudige beperking in een instelling of in de thuissituatie, individueel of in groepsverband.
Door Visser

Door Visser

BiM-trainer en eigenaar van 'Door Muziek' een praktijk voor Ortho-agogische Muziekbegeleiding met een eigen praktijkruimte voor individuele- en groepssessies maar komt ook op locatie.
Team BiM-dok

Van l. naar r. Sjoukje, Door, Patrick, Babette, Ellen. Op de voorgrond Rylana en Floor.