"bim is als een muzikale reis
met elkaar vol verwondering!"

Anita de Bruin, cursist

BiM-COACH TRAINING


Je hebt de BiM-cursus gevolgd. Je hebt ervaring met de bim-werkwijze in de praktijk. Je merkt dat ‘bimmen’ een stimulerende activiteit voor cliënten/leerlingen is. Ook andere collega’s van jouw locatie zijn met de bim-werkwijze aan de slag maar bij sommige collega’s herken je de kernwaarden van de bim-werkwijze niet direct. Je vindt het belangrijk dat vanuit deze kernwaarden gewerkt wordt want cliënten/leerlingen hebben recht op een zinvolle- en gerichte bim-activiteit!


In overleg met je teamleider/verantwoordelijke volg je de training tot ‘bim-coach’ en in een teamvergadering legt je teamleider/verantwoordelijke jouw taak als bim-coach uit zodat je collega’s hiervan op de hoogte zijn.

Tijdens een intervisiegesprek met sommige collega(s), begeleid en adviseer je ze over de kernwaarden van de bim-werkwijze zodat ‘bimmen’ weer een stimulerende tijdsbesteding wordt waar persoonlijke doelen van cliënten/leerlingen in hun zorgplan of handelingsplan bereikt kunnen worden.

In de ‘Bim-coach’ training krijg je vaardigheden die je hiervoor nodig hebt. Zoals je gewend bent van de bim-trainingen is ook deze training gericht op de praktijk. Als je slaagt krijg je aan het eind van de training je licentie voor 2016. Aan het eind van de licentie-periode krijg je supervisie van mij op jouw locatie en evalueren we de afgelopen periode.

Ben je enthousiast geworden? Overleg met je teamleider/verantwoordelijke en schrijf je dan nu in!

De training start om 10.00 u. en eindigt om 16.00 u. en wordt op een vaste locatie gegeven maar kan ook door een organisatie ingekocht worden.


Inschrijven cursus BiM