INSCHRIJVEN

Studiedag 'Haptonomie & BiM' of 'Ouderen & BiM' of Nieuwe BiM-activiteiten.


Haptonomie & BiM

Aanraken en aangeraakt worden is eigenlijk de spil waar Haptonomie en BiM om draaien. Ons gevoel heeft invloed op wat we doen, hoe we iets doen en hoe we iets beleven. Andersom geldt ook: onze gedachten en ons gedrag hebben ook invloed op ons gevoel. Op deze studiedag maak je ervarend kennis met Haptonomie en met gevoelens die er zijn en die je ervaart. Hoe je er mee omgaat en wat de kracht ervan is. In het middagprogramma wordt Haptonomie toegepast in de praktijk tijdens het bimmen.
Deelnemers hebben de BiM-cursus gevolgd.
Docent: Rens van der Hout / Patrick Meuldijk

Donderdag 20 februari 2020 | € 225,00 ( incl. lunch & certificaat )


Nieuwe BiM-activiteiten

Heb je alle BiM-activiteiten al gedaan en ben je op zoek naar nieuw BiM-materiaal? Dan ben je van harte welkom op deze studiedag. We gaan met nieuwe BiM-activiteiten aan de slag. De beschrijving van deze BiM-activiteiten krijg je mee. Deelnemers hebben de BiM-cursus gevolgd.
Docent: Door Visser / Babette Meuldijk

Donderdag 9 april 2020 | € 225,00 ( incl. lunch & certificaat )


Ouderen & BiM

De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat de BiM-werkwijze prima in de ouderenzorg ingezet kan worden. Zowel voor ouderen in een verzorgingshuis als ouderen met dementie als ook voor mensen met Parkinson. Op deze studiedag krijg je informatie op welke manier dat je de BiM-werkwijze in je werk met ouderen in kunt zetten. Deelnemers hebben de BiM-cursus gevolgd.
Docent: Remi Adriaansz / Patrick Meuldijk

Donderdag 17 september 2020 | € 225,00 ( incl. lunch & certificaat )Inschrijfformulier BiM studiedag